top of page

Klanten over Klopper Media

logo ontwerp - Klopper Media

We zijn blij met het ontwerp voor onze business. Tanja voelt goed aan wat onze ideeën zijn en vult dit verrassend leuk aan met details van een specialist! Op deze manier hebben we een mooi en professioneel logo voor ons bedrijf! Tevens is er snelle communicatie met korte lijntjes en excellente service bij het ontwerpen en bestickeren van onze werkbussen!

Kortom, van harte bevolen!

6. Klopper Traprenovatie.png

Wil je een mooi en pakkend ontwerp laat dan Tanja te werk gaan. Je kan je eigen ideeën inbrengen hier creëert Tanja absoluut iets moois van. Heb je geen ideeën? laat Tanja haar gang dan ook maar gaan en ik weet zeker dat je er versteld van staat! Ze is heel flexibel erg snel ze regelt alles en ze kan nog veel meer dan op de site staat..

 

Een echte aanrader!

Vormgeving logo - logo ontwerp - Klopper

Mijn keuze voor de samenwerking met Klopper Media was een schot in de roos! Tanja heeft een goed inlevingsvermogen en voelde daardoor direct aan wat goed bij mij paste qua stijl voor mijn logo, huisstijl en website. Tanja is heel creatief, denkt mee, is flexibel en staat open voor inbreng van de klant. Dit alles heeft ertoe geleid dat het tot een prachtig eindresultaat is gekomen waar ik heel blij mee ben.

Ik beveel Tanja van harte aan!

vormgeving logo bouwer - Klopper Media E

Tanja heeft me fantastisch geholpen met het ontwerp van mijn bedrijfslogo.

 

Denkt vlot mee en werkt erg fijn!

Seasun klant - Klopper Media reclamebure

Met Tanja is het makkelijk en snel schakelen. Heeft goede ideeën, levert aansprekende ontwerpen.

 

We zijn blij met het resultaat!

Vormgeving logo - ontwerp logo - Reclame

Het is fijn om met Tanja samen te werken. Uit allerlei verschillende ideeën en invalshoeken is er een mooi logo ontstaan. Bedankt!

23. KRV Bedrijfshuisvesting.png

Klopper Media heeft voor ons in een kort tijdsbestek de visitekaartjes verzorgd en een advertentie. We zijn zeer enthousiast over haar werkwijze, ze luistert goed naar je wensen en vindt hiervoor altijd een creatieve oplossing vertaalt in een fraai ontwerp.

12. Count.png

Tanja heeft oog voor detail in haar werk en de wensen die we doorgeven worden goed opgepakt. Onze ideeën over de presentatie van Count zijn dan ook perfect in praktijk gebracht. Zeer tevreden over het werk dat je tot op heden hebt afgeleverd! Bedankt.

vormgeving logo, logo ontwerp, klopper m

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Tanja. Ook had ze veel geduld en een goede kijk op wat ik wilde. Ook het persoonlijke sprak me aan. Je bent bij Tanja echt geen nummer maar je hebt meteen het gevoel dat ze er echt voor gaat. Prima werk geleverd!

Een echte aanrader!!

bottom of page