Diensten

icoon - vormgeving.png
icoon - website.png
fotografie.png
icoon krant - wit.png
icoon - reclamemateriaal.png
icoon - mailing.png
 

Vormgeving

Klopper Media verzorgt vormgeving van logo’s, magazines en flyers tot een compleet nieuwe huisstijl of beursmateriaal. Uiteraard wordt er hierbij rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, met het oog op het doelgroep die u wilt bereiken. Met een korte en duidelijke boodschap wordt er namelijk meer bereikt.

Website

Een mooie en gebruiksvriendelijke website waar de klant in één oogopslag kan vinden wat hij zoekt. Dat is de ideale basis én het visitekaartje van uw bedrijf. Klopper Media vertaalt uw ideeën naar een duidelijk en uniek design. De website wordt ook gebruiksvriendelijk gemaakt voor op de mobiel en tablet.

Fotografie

Klopper Media verzorgt zakelijke fotografie van personeel, sfeerfotografie op de werkvloer, bedrijfspanden en productfotografie. Speciaal voor de producten is er een mobiele studio, hierdoor kan er op locatie worden gefotografeerd. Dit scheelt voor u veel tijd en ter plekke kunnen we bespreken hoe u uw product wilt tonen.

Drukwerk

Naast vormgeving kan ook het drukwerk uit handen worden genomen. Hierbij kunt u uitgaan van de beste kwaliteit drukwerk, papiersoorten en materialen om uw product op de juiste manier te presenteren. Naast drukwerk van visitekaartjes, briefpapier of enveloppen is tevens gevelreclame,  beursmateriaal en busbelettering mogelijk. Wilt u uw doelgroep op een andere manier aanspreken? Laat het mij weten en ontvang een op maat gemaakte offerte.

Reclamemateriaal

Het woord reclamemateriaal zegt het al,  materialen waar uw logo op kan staan zoals: een werktent, beursstand, roll-up banner, banieren, spandoeken, reclamebord, vlaggen, stoepborden, tassen, notitieblokken, winkelwagenmuntjes, pennen, vlaggen, drinkbekers, flyers, folders, magazine of een krantenadvertentie. Hiervoor maakt Klopper Media het ontwerp en kan optioneel het bedrukte materiaal ook laten leveren.

Digitale nieuwsbrief

Wilt u papier besparen maar wel graag uw klanten blijven informeren? Dan is een digitale nieuwsbrief ook een goede optie. Een informatieve nieuwsbrief wordt in uw eigen stijl ontworpen en via uw mailadres verstuurd naar de doelgroep.

 
 
 
 
 

Contact

  • LinkedIn Klopper Media
  • Facebook - Klopper Media
  • Instagram - Klopper Media